Nyheder

32 resultater

Corona: Næstved Kommune hjælper erhvervslivet

27. mar 2020 Nyhed

Næstved Kommune har sat en række initiativer i gang for at hjælpe det lokale erhvervsliv gennem den krise, som coronavirussen har medført. Det betyder, at kommunen tilbyder at betale sine regninger hurtigere, og at vedligeholdelses- og renoveringsprojekter, der var planlagt til at foregå over hele 2020, nu bliver fremskyndet, så de kan blive sat i gang hurtigst muligt.

Næstved Kommune får ny hjemmeside

25. mar 2020 Pressemeddelelse

Næstved Kommunes hjemmeside, næstved.dk, bliver lettere at finde rundt på fra torsdag 26. marts. Det skal være nemmere og hurtigere for borgerne at klare deres ærinder og finde informationer fra og om Næstved Kommune, som de har brug for. Det sker midt i en corona-tid – og det er helt bevidst.

Til virksomheder: Skal vi betale din regning hurtigere?

16. mar 2020 corona

Har din virksomhed udført arbejde for Næstved Kommune – så giv os meget gerne besked, hvis vi skal betale regningen hurtigst muligt.

Coronavirus - skal vi betale din regning hurtigere?

Byrådsmøde den 17. marts

09. mar 2020 Nyhed

Næstved Byråd holder ordinært møde tirsdag den 17. marts 2020 kl. 18.30 i Byrådssalen, Teatergade 8, 2. sal i Næstved. Du kan se dagsorden og udskrift af protokol på Rådhuset i Teatergade og på kommunens biblioteker.

Foto Af Tom Byrådssal

Elever fra Næstved dyster i naturfag og innovation i konkurrencen ”LEGO Space Challenge”

05. mar 2020 Pressemeddelelse

Den 10., 11., og 12. marts udfordrer 650 elever fra 29 af kommunens 5. klasser hinanden i LEGO Space Challenge i Ny Ridehus i Næstved. Det er fjerde gang, Næstved Kommune arrangerer konkurrencen, som har til formål at styrke elevernes læring i naturfagene samt deres innovationskompetence.

Coronavirus: Skærpede retningslinjer

04. mar 2020 Nyhed

Sundhedsstyrelsen meldte tirsdag aften nye retningslinjer ud om Coronavirus. Ansatte i sundheds-, omsorgs- og ældresektoren, som har rejst i områder, hvor Coronavirus er særligt udbredt (risikoområder), SKAL blive hjemme i 14 dage efter hjemkomst.

Sundhedsperson viser Coronaskilt

Lokale foreninger i kamp mod affald

28. feb 2020 Pressemeddelelse

For tredje år i træk løfter Ren Natur sløret for udvalgte affaldsruter i Næstved Kommune, hvor lokale foreninger, mod sponsorat fra erhvervslivet, kan hjælpe med at samle affald i naturen.

Nye medlemmer til Landdistriktsudvalget

19. feb 2020 Pressemeddelelse

I år arbejder Næstved Kommunes Landdistriktsudvalg med temaet ”bosætning og erhverv på landet”. Og igen i år er fire såkaldt helt almindelige mennesker inviteret til at være en del af udvalget.

;