Gå til hovedindhold

Ritzau

Næstved sætter sit aftryk på Obama-besøg

13. mar. 2024
Pressemeddelelse

Når 3.500 gæster fra ind- og udland mødes i Arena Næstved fredag aften til ”An Evening with President Obama”, får de også et indblik i Næstveds ungdomskultur.

Én uge til Obama-besøg og amerikansk folkefest i Næstved

08. mar. 2024
Pressemeddelelse

Om sølle én uge triller Barack Obamas bil ind i Næstved, inden USA’s 44. præsident går på scenen foran 3500 mennesker i Arena Næstved. Interne såvel som eksterne aktører i Næstved Kommune er i fuld gang med at arrangere folkefest til glæde for borgerne.

Næstved Børnekulturfestival får besøg af Det Kongelige Teater – på hjul!

06. mar. 2024
Pressemeddelelse

Børn og deres familier kan glæde sig til at udfolde sig som skuespillere og balletdansere på en kæmpestor teaterlegeplads i maj som led i børnekulturfestivalens store program. Teaterlegepladsen består af tre containere fyldt til randen med kostumer og teatermagi og giver flere dage med gratis oplevelser til kommunens børnefam...

To debat-arrangementer varmer op til Obama-besøg

23. feb. 2024
Pressemeddelelse

Præsident-viben er så småt ved at indfinde sig i Næstved. I ugen op til Barack Obamas besøg 15. marts går byen all in, og allerede 4. og 6. marts er der to debat-arrangementer. På Rønnebæksholm kommer eksperterne med deres blik på USA, mens Næstved Ungeråd inviterer til "Pizza og Politik" med en vild rap battle.

Hvad drømmer du om, der skal være i den nye havnebydel i Næstved?

20. feb. 2024
Pressemeddelelse

Sådan lyder et af temaerne på et stort anlagt åbent møde den 14. marts. Her kan man også høre om udvikling af havnebydele set ud fra et forskerperspektiv og midlertidige aktiviteter i byudvikling. Bag mødet står det nye § 17, stk. 4-udvalg for udvikling af havnebydel.

Udvikling af havnebydel – konstituerende møde netop afholdt

06. feb. 2024
Pressemeddelelse

I dag ligger der grusbunker og kører maskiner. Men, hvordan kan man få endnu mere ud af det store havneområde midt i Næstved By? Det går et nyt § 17, stk. 4-udvalg nu i gang med at undersøge. Opgaven lyder på byudvikling, og udvalget består af fire byrådsmedlemmer og tre erfarne, eksterne eksperter.